名古屋/高岳のTrunk Coffeeに行ってきました ― 2022年12月07日 19:01
・コーヒー豆の名前で有名なエチオピア/Gesha村のNatura
(豆はゲイシャではありません)
・コスタリカの Monte Copey Washed
Geshaは熱いときは苦めですが、冷めてくるとNaturalらしさが強く出てきました。
Monte Copeyは軽いコーヒーでした。
コーヒー豆の4割程度がフレーバー付きコーヒーになっていたので、店員さんと雑談しました。
フレーバー付きコーヒーをあまり続けて飲むのは飽きるので、100gのパッケージにした方が良さそうです。
I went to Trunk Coffee in Nagoya/Takaoka
I went to the Takaoka store to buy two kinds of coffee beans since I had some coffee beans in stock.
-Natura from Ethiopia/Gesha village, a famous coffee bean name.
The beans are not Geisha.
-Monte Copey Washed from Costa Rica.
The Gesha coffee was bitter when hot, but as it cooled down, the naturalness of the coffee became stronger.
Monte Copey was a light coffee.
About 40% of the coffee beans were flavored coffee, so I chatted with the waiter.
I would get tired of drinking flavored coffee too continuously, so it would be better to have a 100g package.
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